Nichita Adăniloaie la 90 de ani

Nichita Adăniloaie la 90 de ani

Într-o dimineață liniștită de la începutul lui mai, profesorul Nichita Adăniloaie a împlinit 90 de ani. Domnia sa este cele dintâi dintre noi care atinge această vârstă care a însoțit istoria SSIR de la începuturile sale și până în prezent. În acest timp a urcat toate treptele unui lung cursus honorum, de la situația de simplu membru în sala unde era înființată organizația noastră până la funcția de președinte și apoi președinte de onoare.

Între copilul care privea cu ochi uimiți lumea într-o fotografie din alte timpuri și înțeleptul de azi se așează pe o linie dreaptă același om. L-am descoperit cu toții călăuzit de o mare curiozitate, dar în același timp de o la fel de mare bucurie de a trăi, de a se înțelege pe sine și pe ceilalți, de a depăși fără iritări de prisos situațiile cele mai complicate, de a aduce tuturor cu o vorbă potrivită, liniștea și seninătatea.

Profesorul Adăniloaie este un reper luminos și prezența sa printre noi garantează că ne aflăm pe un drum bun. La această aniversare îi dorim din toată inima sănătate și puterea de a duce la capăt tot ceea ce dorește să îndeplinească.

La multi ani, domnule profesor!

Categories: Anunțuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *