Școala de vară SȘIR, Sibiu, 22-27 iulie 2019

Școala de vară SȘIR, Sibiu, 22-27 iulie 2019

Școala de vară SȘIR va avea loc anul acesta la Sibiu, în perioada 22-27 iulie (se ajunge la Sibiu cu o zi înainte, pe 21 iulie, cazarea pentru noaptea de 21 spre 22 fiind inclusă în taxa de participare).

Tema acestei școli de vară este în corelație cu statutul Sibiului din acest an, acela de Regiune Gastronomică Europeană și astfel, are titlul: Gastronomie, dinamici istorice și identități sociale.

Programul este în curs de pregătire, cuprinzând prelegeri, vizite de studiu, excursii, o sesiune de comunicări și dezbateri, detalii urmând a fi dezvăluite în perioada următoare.

Se mențin numărul de 50 de locuri pentru participanți și taxa de participare de 500 lei, cu mențiunea că participanții trebuie să fie membri SȘIR și să trimită la adresa secretariatssir@gmail.com dovada plății taxei de participare.

Suma se va depune prin transfer bancar în contul Societății de Științe Istorice din România, IBAN RO36RNCB0076029411430001, cu mențiunea „taxă de participare la Cursurile de Vară ale SȘIR (Sibiu, 22-27 iulie 2019) pentru dl./dna. ……………., membru al filialei ………. a SȘIR”

La fel ca și în anii precedenți, SȘIR va scoate la concurs 2 burse (gratuități de participare la școala de vară) pentru profesori sub 35 de ani din învățământul preuniversitar (gimnaziu, respectiv liceu).

Acordarea burselor se va face în urma unui concurs, care va consta în două etape:

1) depunerea pe adresa secretariatssir@gmail.com a unui dosar care să cuprindă: CV, scrisoare de intenție și recomandare a unuia dintre membrii conducerii filialei SȘIR din care face parte, până la data de 1 iunie 2019

și

2) interviu telefonic, în perioada 1-15 iunie 2019, ziua și ora urmând a fi comunicate din timp aplicanților.

Participanții la școala de vară, în urma unei evaluări și certificări a competențelor profesionale dobândite, vor primi credite de formare şi dezvoltare profesională.

În perioada următoare vom reveni și cu alte detalii privind Școala de vară SȘIR.

Categories: Școala de vară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *