Proiectul “Learning about (y)our Past” își caută autorii

Proiectul “Learning about (y)our Past” își caută autorii

Sub titlul “Learning about (y)our Past. History lessons for intercultural citizenship in the Euromed region”, EUROCLIO alături de Lebanese Association for History (LAH) și Association for Historical Dialogue and Research (AHDR) lansează un nou proiect creat în jurul întrebării centrale: How can learning about history help young people from across the Mediterranean become intercultural citizens? Proiectul își propune să ajute tinerii din regiunile limitrofe Mediteranei să dobândească diverse competențe prin învățărea despre beneficiile schimbului intercultural, cunoașterii identității și diversității, dar și a abilității de a rezolva problemele controversate în învățarea istoriei. Lecțiile rezultate în urma proiectului vor fi traduse în limbile engleză, arabă, greacă și turcă și vor fi disponibile gratuit pe pagina de internet EUROCLIO. Proiectul se va desfășura până pe 31 august 2017.

Sunt căutați autori în cadrul acestui proiect. În calitate de autor se va munci alături de alți 6 autori la realizarea de lecții în baza unui ghid. Autorii vor putea să călătorească în Cipru și Liban pe parcursul celor trei întâlniri prilejuite de proiect, să facă parte dintr-o echipă multinațională și bineînțeles să-și lărgească orizonturile de cunoaștere, inclusiv prin acest schimb intercultural. Pentru condiții și alte detalii vă rugăm accesați additional-information-for-applicants-alf-lap-call-for-authors.

ATENȚIE!

Data limită pentru a aplica (prin trimitere de CV și scrisoare de intenție) este 17 octombrie 2016.

Candidații vor fi contactați la o săptămână de la încheierea termenului limită, pentru a li se comunica rezultatele selecției.

Date de contact:

Aysel Gojayeva

aysel@euroclio.eu

+31 703817836

Riouwstraat 139, 2585 HP, The Hague, the Netherlands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *