Consiliul Național SSIR, Timișoara, 27 mai 2017

Consiliul Național SSIR, Timișoara, 27 mai 2017

Consiliul Național al Societății de Științe Istorice din România (SSIR) va avea loc anul acesta la Timișoara, sâmbătă, pe 27 mai 2017.

Sub organizarea Filialei Timiș, la Consiliul Național sunt așteptați reprezentanți ai filialelor SSIR din întreaga țară.

***

Cu multă plăcere anunțăm deschiderea Consiliului Național SSIR la Timișoara. Sunt prezenți Președintele SSIR, prof. univ. dr. Bogdan Murgescu, Secretarul General SSIR, prof. dr. Bogdan Teodorescu, alți membri ai Biroului Național Executiv, dar și președinți/reprezentanți ai filialelor SSIR.

***

Mihai Pârvulescu, președintele Filialei Timiș SSIR și totodată gazda Consiliului Național, a deschis lucrările Consiliului

Bogdan Murgescu, președintele SȘIR, a prezentat un succinct raport al Biroului Național Executiv pentru activitățile desfășurate în perioada scursă de la Consiliul Național din 28 mai 2016

Angela Bălan, secretarul trezorier al SȘIR, citește raportul Comisiei de Cenzori pe anul 2016

Participanții la Consiliul Național SSIR din Timișoara

Sorin Bulboacă, Președintele Filialei Arad SSIR, prezentând activitatea filialei

Consiliul Național al Societății de Științe Istorice din România (SSIR) s-a desfășurat la Timișoara pe 27 mai 2017. În cadrul Consiliului, Președintele SSIR, Bogdan Murgescu, a prezentat Raportul de activitate pe anul 2016, semnalând apariția noului număr al revistei „Studii și articole de istorie” (LXXXIV), dar și faptul că Școala de vară din acest an va avea loc la Târgu Mureș (21-27 iulie). De asemenea, Angela Bălan a prezentat Raportul Comisiei de Cenzori. În continuare, au luat cuvântul mai mulți președinți și reprezentanți ai filialelor SSIR din țară, prezentând câteva din activitățile filialelor, dar și mai multe propuneri de îmbunătățire a activității SSIR, precum nevoia de creștere a vizibilității publice, dar și a activităților filialelor în interiorul SSIR.

Mulțumim Filialei Timiș a SSIR și în principal președintelui acesteia, Mihai Pârvulescu, pentru organizarea deosebit de bună a întregului eveniment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *