us English

Școala de vară SȘIR 21-25 iulie – Buzău

iunie 17th, 2022 | Postat in Uncategorized

Școala de vară a Societății de Științe Istorice din România se va desfășura anul acesta la Buzău.

Taxa de participare rămâne în continuare de 500 RON. Suma se va depune prin transfer bancar în contul Societății de Științe Istorice din România, IBAN RO36RNCB0076029411430001, BCR, București sector 5, cod fiscal: 5026192, cu mențiunea „taxă de participare la Cursurile de Vară ale SȘIR (Buzău, 2022) pentru dl./dna. ……………., membru al filialei ………. a SȘIR”.

Copia documentului de certificare a depunerii sumei (sau a viramentului bancar) va fi transmisă prin e-mail în formă scanată pe adresa secretariatssir@gmail.com, până la data de 30 iunie 2022.

De asemenea, SȘIR va continua să ofere două burse pentru participanții la Școala de Vară, cadre didactice din învățământul preuniversitar cu vârsta sub 35 de ani (câte o bursă pentru un cadru didactic din învățământul gimnazial și liceal).
Acordarea burselor se va face în urma unui concurs, care va consta în două etape:
1) depunerea pe adresa secretariatssir@gmail.com a unui dosar care să cuprindă: CV, scrisoare de intenție și recomandare a unuia dintre membrii conducerii filialei SȘIR din care face parte, până la data de 25 iunie 2022
și
2) interviu telefonic, în perioada 26 iunie – 3 iulie 2022, ziua și ora urmând a fi comunicate din timp aplicanților.

Având în vedere faptul că programul școlii de vară va include și un segment de timp dedicat unui simpozion pentru prezentarea unor comunicări din partea participanților, cei interesați sunt rugați să comunice prin e-mail pe adresa secretariatssir@gmail.com titlurile acestor comunicări până la data de 30 iunie 2022. Propunerile trimise ulterior acestei date nu vor mai fi incluse în programul simpozionului din cadrul școlii de vară.

Lasă un răspuns