us English

Resurse științifice

Arhivele Naționale ale României
http://www.arhivelenationale.ro/index.php

Portalul Arhivelor Naționale ale României

portal.arhivelenationale.ro

Bibliografia istorică a României

Vol.XIII 2009-2010

Vol.XII 2007-2008

Vol.XI 2004-2006

Vol.X 1999-2004

Vol.IX 1994-1999

Catalogul colectiv al bibliotecilor din România (Rolinest)
http://www.bcub.ro/home/servicii-oferite/servicii-oferite-in-unitatea-centrala/catalog-rolinest

Biblioteca digitală a României (fostul proiect Dacoromanica)

http://digibuc.ro/

http://www.dacoromanica.ro/

Biblioteca Digitală Națională (gestionată de Biblioteca Națională a României)

http://digitool.bibnat.ro:8881/R

The History Manifesto (Cambridge University)
http://historymanifesto.cambridge.org/