us English

Euroclio oferă un nou stagiu de practică remunerat

mai 25th, 2017 | Postat in Euroclio

Stagiul de practică se adresează studenților și absolvenților de învățământ superior care doresc să lucreze într-un ONG internațional în domeniul învățământului istoric și se desfășoară în perioada septembrie 2017-ianuarie 2018. Stagiarii Euroclio vor avea șansa să lucreze în diferite proiecte cu numeroși parteneri instituționali, asociații internaționale, organizații de finanțare și donatori, însușindu-și numeroase deprinderi utile, precum administrarea unui pagini de internet, capacitatea de a desfășura o campanie de strângere de fonduri, de a menține și dezvolta comunicarea cu diferiții parteneri inclusiv cu publicul larg.

EUROCLIO

Euroclio oferă până la 300 de euro pe lună pentru 40 de ore pe săptămână de lucru și decontarea cheltuielilor de transport până la 100 de euro pe săptămână.

Cerințe: buna cunoaștere a limbii engleze (vorbit și scris), adaptabilitate, capacitatea de a lucra independent, cunoștințe de Microsoft Office (Outlook, Word, Excel și PowerPoint), candidații trebuie să fie și în ultimul an de studiu la licență/master sau să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior în domeniul istoriei/relațiilor internaționale.

unnamed

Cei interesați pot aplica pentru acest stagiu de practică Euroclio trimițând o scrisoare de intenție și un CV pe adresa de email a lui Judith Geerling (judith@euroclio.eu) până la 1 iunie 2017.

Mai multe detalii pot fi citite aici.

Lasă un răspuns